QUI SOM

 

EL DESPATX

 

Bufet Permanyer, S.L.P. és un despatx professional dedicat a l’assessorament econòmic en general i especialitzat en fiscal, comptable i mercantil.

L’àmbit pofessional s’estén a nivell nacional i també a no residents.

La nostra cartera de clients està formada tan per persones físiques com per jurídiques.

Pertanyem com a socis numeraris al Col·legi d’Economistes de Catalunya, a l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals, a l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, al Registre d’Experts Comptables Acreditats, entre d’altres.

 

Missió

Bufet Permanyer, S.L.P. és una firma de serveis professionals d'assessoria d'empreses, en les àrees de fiscal, comptable, mercantil i altres serveis.

Valors

El despatx es regeix pels principis de qualitat, eficàcia, tracte personalitzat, confidencialitat i ètica professional:

 

Qualitat de servei

Assegurar una alta qualitat en el nostre servei és un dels nostres pilars fonamentals.
 

Eficàcia i rapidesa

La resolució de consultes ha de fer-se amb la máxima qualitat, però també en el mínim termini possible, i procurant aportar una solució realista i eficaç.

 

Tracte personalitzat

Aquest ha estat i serà un principi essencial del nostre despatx perquè creiem no solament en la qualitat del servei, sinó en el tracte personal al client, compartint amb ell les seves preocupacions.

 

Confidencialitat

La confiança que donem als nostres clients es basa en l’absoluta confidencialitat que guardem sobre qualsevol informació que versi sobre ells. El secret professional en la seva màxima expressió és per a nosaltres, no solament un deure, sinó una convicció.

 

Ètica professional

Un alt sentit ètic i una gran professionalitat són qualitats indispensables per a integrar-se i formar part de l’equip de professionals del nostre despatx.

 

 

 

 

 

 

" />

contacti amb nosaltres

Consulti amb els nostres assessors. Estarem encantats d'ajudar-lo. Demani'ns cita al ☎ 93 727 73 30, ✉ permanyer@permanyer.info, o ompli el formulari de contacte.

CONTACTI